Strona wykorzystuje pliki cookies.

Korzystając z nią wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.







»Przeczytaj też:



Naukowcy alarmują: mniej glutenu to większe ryzyko cukrzycy
Naukowcy alarmują: mniej glutenu to większe ryzyko cukrzycy...

Dieta bezglutenowa to jeden z najsilniejszych trendów żywieniowy...


Spadek liczby eozynofilów przyczynia się do cukrzycy i nadciśnienia
Spadek liczby eozynofilów przyczynia się do cukrzycy i nadciśnie...

Eozynofile, których liczba spada w okołonaczyniowej tkance tłusz...


Niedobór wit. B12 u matki zwiększa ryzyko cukrzycy typu 2 u dziecka
Niedobór wit. B12 u matki zwiększa ryzyko cukrzycy typu 2 u dzie...

Z badania przeprowadzonego przez naukowców z University of Warwi...